Hulpkok (m/v/x)
Vacature: Hulpkok bij Pizzeria Amuni te Brugge
Heb je een passie voor de Italiaanse keuken en wil je deel uitmaken van een dynamisch team? Pizzeria Amuni in het hart van Brugge zoekt een enthousiaste hulpkok om ons keukenteam te versterken!
Wat zijn jouw taken:
Ondersteunen van de chef-kok bij het bereiden van authentieke Italiaanse gerechten.
Voorbereiden van ingrediënten zoals groenten, vlees en vis.
Meehelpen bij het maken van onze ambachtelijke pizza's en pastagerechten.
Naleven van de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften in de keuken.
Mee zorgen voor een nette en georganiseerde werkplek.
Wie zoeken wij?
Ervaring als hulpkok is een pluspunt, maar een passie voor koken en leren is belangrijker.
Interesse in de Italiaanse keuken en bereid om nieuwe technieken te leren.
Teamspeler die snel en efficiënt kan werken.
Flexibel inzetbaar, ook 's avonds en in het weekend.
Woonachtig in de regio Brugge is een troef.
Werken bij ons betekent:
We voorzien een voltijdse functie in een gezellige en authentieke Italiaanse pizzeria in ons prachtig pand op het Burg te Brugge waar we je met ons ervaren team graag omarmen en waar we je zowel professioneel als persoonlijk willen zien groeien.
We verstrekken onze medewerkers een sterk salaris dat hun harde werk beloont.
We gaan van meet af aan met jou een duurzaam engagement aan.
We zijn een horizontale organisatie met een familiaal karakter. We werken met jou liefst in een informele sfeer met een no-nonsens aanpak.
We zetten sterk in op het geven van voldoende autonomie in jouw job. We geloven erin dat dit niet alleen het resultaat ten goede komt, maar ook jouw werkplezier.
Over Amunì | slow food pizza
Amunì — Siciliaans voor ‘Andiamo’ ofwel ‘let’s go!’ — sluit zich aan bij de ‘Slow Food’ filosofie. Voor onze pizza’s worden ingrediënten gebruikt die het ‘Slow Food’-label kregen. De ‘Slow Food’ beweging werd opgericht in 1989 als reactie op fastfood, op smaakvervlakking en de toenemende eenvormigheid van voedsel.
Amunì streeft naar smaakvolle producten van goede kwaliteit die duurzaam zijn geproduceerd. Het recept voor het deeg is uniek! Door te werken met een ‘moedergist’ en een trage rijstijd van minimum 24 uur op kamertemperatuur, worden de typische smaken en intense geuren van zuurdesem ontwikkeld. Het deeg gist enkel op basis van de giststoffen die aanwezig zijn in het water en de volkoren bloem. Er wordt dus geen kunstmatige gist toegevoegd waardoor de Amunì pizza zeer licht verteerbaar is!
Bekijk ook onze jobpagina. Daar vindt u onderaan meer info over ons terug.
Bereikbaarheid
Onze zaak is gelegen op de Burg 9 in Brugge. Kom je met de fiets, dan zijn er fietsenstallingen vlakbij. Kom je met het openbaar vervoer, dan kan je ons vlot bereiken met de bus want vlakbij zijn er verschillende haltes. Kom je met de auto, dan kan je best even het parkeerplan van Brugge raadplegen. Mocht je bij ons werken, dan vergoeden we jouw parkeerplaats op een ondergrondse parking in de buurt.
Klaar om de sprong te wagen?
Aarzel dan niet en klik op de knop ‘Solliciteer voor Hulpkok’.
Zien we een match tussen jouw cv en de vacature, dan contacteren we je voor een verkennend gesprek.
Heb je zelf vragen voor ons, mail of bel ons op info@amuni.be, 050660770. Bellen kan tijdens onze openingsuren.
We kijken ernaar uit om van je te horen!
Volg ons
Vragen?
Stel je vraag over deze vacature aan Massimo, zaakvoerder van Amunì | Slow Food Pizza
Meer vacatures
Bekijk ook onze andere vacatures
Loon en CAO’s
Als werkgever vallen wij onder het Paritair Comité 302. Lees meer over loonbarema’s en loon-cao’s
Iedereen welkom
Een nieuwe collega die bijdraagt aan de diversiteit van het team zien we als een inhoudelijke aanwinst en een kans om onze blik te verruimen.
Daarom moedigen we iedereen aan om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, beperking of nationaliteit.
Deel deze job